Lehdet


Lue tuorein

Rautalampilehti

Rautalampilehti, kansikuva Ilmestynyt 18.6.2024
Lue tuorein

Suonenjokilehti

Suonenjokilehti, kansikuva Ilmestynyt 9.7.2024
Lue tuorein

Viikkolehti

Viikkolehti, kansikuva Ilmestynyt 11.6.2024

Savon Salama tarjoaa paikallista paikallisille, ihmisiltä ihmisille. Nykyajan mediamyrskyn keskellä perinteinen paikallislehti antaa hetken rauhoittua, ja keskittyä siihen mitä ympärillä oikeasti tapahtuu, niihin tärkeisiin asioihin, ihmisiin.

Rautalampilehti Rautalampilehti Facebookissa

Rautalammin aluetta palvelee Rautalampi-lehti, joka tarjoaa alueen asukkaille ja yrityksille monipuolisen ja ihmisläheisen julkaisun lähes jokaiselle vuoden kuukaudelle. Lehdestä löytyy artikkeleita paikallisista ihmisistä, yhdistyksistä ja yrityksistä. Siitä löytyvät myös kunnalliset tiedotteet. Lehti jaetaan sekä Rautalammille että Suonenjoelle, kattaen koko kunnan alueen. Rautalampi-lehti on ilmestynyt jo vuodesta 2007.

Suonenjokilehti Rautalampilehti Facebookissa

Vastinparina Rautalampilehdelle on Suonenjoki-lehti, joka ilmestyy myös lähes joka kuukausi, antaen Suonenjoen kaupungin ja sen alueen asukkaille ajankohtaista tietoa paikallisista tapahtumista ja ihmisistä. Lehti jaetaan sekä Rautalammille että Suonenjoelle, kattaen koko kunnan alueen. Lehti on ilmestynyt vuodesta 2018.

Viikkolehti Rautalampilehti Facebookissa

Paikallislehtiä täydentää Viikkolehti, joka noin kahdesti kuussa kertoo ajankohtaiset tapahtumat ja ilmiöt. Viikkolehdellä on usein myös erityisteemoja, painottuen esimerkiksi hyvinvointiin, tai tuleviin juhlapäiviin. Viikkolehti jaetaan Rautalammin ja Suonenjoen taajama-alueille, sekä paikallisista marketeista Viikkolehti löytyy nippujakeluna. Teemalehdillä on usein myös laajempi jakelualue, tästä tarkempaa tietoa löydät Mediakortista! Lehti on ilmestynyt vuodesta 2020.